Vuoden viimeinen Helsinki Running Events -lehti on ilmestynyt

Mitä yhteistä on norsun syömisellä ja puolimaratonilla? Entä miten Sandra Eriksson selvityi vammoista ja mikä oli vaikeinta uudelleen aloittamisessa? Mikä on nimeltään ympäristöjärjestelmä, johon Suomen juoksun päätapahtumat ovat juuri sitoutuneet? Entä millainen on maratoonarin harjoitusohjelma? Kaikki tämä, ja paljon muuta, löytyy uusimmasta Helsinki Running Events -lehdestä.

Neljäs ja viimeinen lehti katsoo niin menneeseen kesään kuin myös tulevaan kevääseen. Helsinki City Marathonin kanssa samana superpäivänä järjestettiin Helsinki Street Run ja Minimarathon. Kaikista kolmesta tapahtumasta on kerrottavana mainioita tarinoita, jotka elävät eteenpäin juoksijoiden muistoissa. Palaute tapahtumista oli upean positiivista. Ensi vuoden tapahtumien suunnittelu on toisaalta jo täydessä vauhdissa ja ensi kevään Helsinki City Run on lähempänä kuin uskommekaan!

Helsinki City Runin, Helsinki City Marathonin, Street Runin ja Minimarathonin asiakaslehti on nimeltään Helsinki Running Events. Lehtiä ilmestyy neljä vuodessa ja ne postitetaan kaikille juoksutapahtumien asiakkaille, joilla on osoite omassa juoksijan profiilissaan. Viimeisin lehti toimitettiin Juoksija-lehden liitteenä. Mikäli et saanut omaa kopiotasi, voit kysyä sitä os. maraton(a)sul.fi.