Liikuntaetu käy meillä!

SUL-juoksutapahtumiin voit ilmoittautua helposti työnantajan tarjoaman liikuntaedun avulla. Hyväksymme Smartum, Sporttipassi, Edenred, EazyBreak ja TYKY -liikuntaedut.

Käytössä on tällä hetkellä kaksi tapaa. Helsinki City Runilla testaamme parhaillaan tapaa, jossa ilmoittautumisen voi tehdä ensin ja liikuntaetu maksetaan jälkikäteen. Muissa tapahtumissa liikuntaetu tulee toimittaa/maksaa etukäteen, jonka jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu asiakaspalvelusta saadulla koodilla. Myös HCR:llä voi toimittaa setelit etukäteen niin halutessaan.

Jos haluat käyttää liikuntaetua, toimi näin: 

Helsinki City Marathon ja Street Run:
 

1. Ilmoittaudu tästä.

lmoittautumisen jälkeen siirryt kassalle. Valitse listasta maksutavaksi Liikuntaetu. Lue ohjeet ja valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja summa, jonka aioit maksaa käyttäen liikuntaetutuotetta. Huomaathan, että liikuntaedulla voit ainoastaan maksaa ilmoittautumisen, jolloin lisäpalvelut (kuten peruutusturva) veloitetaan vielä erikseen. Järjestelmä luo automaattisesti sinulle alennuskoodin valitsemaasi summaa vastaan ja voit maksaa sen ilmoittautumisen päätteeksi. Jos et ota lisäpalveluita, on ilmoittautuminen rekisteröity viedessäsi sen loppuun.
Saat ilmoittautumisesi jälkeen ohjeet liikuntaedulla maksamisesta sähköpostitse.

2.Maksa liikuntaetu maksutavasta riippuen seuraavasti:

A. Sähköisesti (esim. ePassi): maksa haluamasi summa palveluntarjoajan sivuilla (esim. Smartum Online tai ePassi) ja toimita kuitti sähköisestä liikuntaetumaksusta osoitteeseen maraton@sul.fi. Lisää maksaessasi tekstikenttään seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite
B. Seteleillä (esim. Smartum-seteli tai TYKY): toimita tai postita liikuntasetelit järjestäjälle (ks. osoite alla).  Muista allekirjoittaa setelit! Lisää lähetyksen saatteeseen seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite
C. Kortti (esim. Edenred): käy maksamassa kortilla HCR-toimistossa osallistumisesi (ks. osoite alla). Sovi tapaaminen etukäteen. 

Helsinki City Run:

 1. Ilmoittaudu mukaan normaalisti tästä.
  Ilmoittautumisen jälkeen siirryt kassalle. Valitse listasta maksutavaksi Liikuntaetu. Lue ohjeet ja valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja summa, jonka aioit maksaa käyttäen liikuntaetutuotetta. Huomaathan, että liikuntaedulla voit ainoastaan maksaa ilmoittautumisen, jolloin lisäpalvelut (kuten peruutusturva) veloitetaan vielä erikseen. Järjestelmä luo automaattisesti sinulle alennuskoodin valitsemaasi summaa vastaan ja voit maksaa sen ilmoittautumisen päätteeksi. Jos et ota lisäpalveluita, on ilmoittautuminen rekisteröity viedessäsi sen loppuun.
  Saat ilmoittautumisesi jälkeen ohjeet liikuntaedulla maksamisesta sähköpostitse.
 2. Maksa liikuntaetu maksutavasta riippuen seuraavasti:
  A. Sähköisesti (esim. ePassi, EazyBreak): maksa haluamasi summa palveluntarjoajan sivuilla (esim. Smartum Online tai ePassi) ja toimita kuitti sähköisestä liikuntaetumaksusta osoitteeseen maraton@sul.fi.
  B. Seteleillä (esim. Smartum-seteli, Edenred-seteli tai TYKY): toimita tai postita liikuntasetelit järjestäjälle viikon kuluessa ilmoittautumisesta (ks. osoite alla). Lisää mukaan  
  C. Kortti (esim. Edenred): käy maksamassa kortilla HCR-toimistossa osallistumisesi (ks. osoite alla). Sovi tapaaminen etukäteen. 

Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta. 

Käyntiosoite ja setelien toimitus:
Suomen Urheiluliitto
Helsinki City Run / Helsinki City Marathon / Helsinki Street Run (valitse tapahtuma, johon osallistut)
Radiokatu 20 
00240 Helsinki
Tel. +358 9 3481 2405 
Seteleissä tulee lukea oma nimi. Muista myös nimetä tapahtuma, johon olet osallistumassa sekä anna mukaan yhteystietosi saatteessa tai vastaavassa.