​HCM-tuotteet pukinkonttiin

Suuren suosion saaneet HCM-hupparit ja kunniamaratoonareiden piké-paidat ovat myös ensi vuonna valikoimassa. Tee tilauksesi viimeistään 19.11. ja se ehtii pukinkontiin! 

Vetoketjullinen Craftin Helsinki City Marathon -hupparitakki sopii niin rentoon vapaa-aikaan kuin treeneihinkin. Materiaali flex fleece siirtää tehokkaasti kosteutta, kuivuu nopeasti ja ulkopinta hylkii tuulta. Hupparitakissa on rinnassa tyylikäs Helsinki City Marathon painatus. Takki on saatavilla sinisenä, punaisena, valkoisena ja mustana.

Kunniamaratonpaidat on tarkoitettu niille uurastajille, jotka ovat juosseet useamman Helsinki City Marathonin. Uusi tyylikäs Craftin piké-paita on saatavana mustana tai valkoisena. Kunniamaratonpaitoja on saatavilla 5-, 10-, 15- ja 20-maratonia -merkinnällä.

Ensi keväänä valikoimaan lisätään uusi tekninen Helsinki City Marathon 2018 t-paita. Materiaali on pehmeä, mukavan tuntuinen ja nopeasti kuivuva. Hihassa on vakiopainatuksena Suomen lippu. Paidan voi myös tilata omalla nimellä varustettuna lisähinnasta. 

Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskulu 5 € kotimaahan, tai 10 € ulkomaille.

Tee tilaus tästä (tilauskaavake)

Lisätietoja myyntituotteista tästä